CUMARTESİ

KÖY GEZİLERİMİZ DEVAM EDİYOR ...

Tarihi : 13-01-2020

Belediyemiz ve Ak Parti teşkilatı olarak başlattığımız hafta sonları köy gezilerimiz aralıksız devam ediyor.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde İlççe Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, Akparti İlçe Başkanı A.Kerim Polat , İl ve İlçe Meclis Üyeleri ve Parti Yöneticileri katılım sağladı.Belediye Başkanı Dr. Ahmet yaptırmış konu ile yaptığı açıklamada''Başlatmış olduğumuz ziyaretler kapsamında bu hafta sonu Taşağıl ve Musadanışman Köylerimizi ziyaret ederek ordaki vatandaşlarımızı ile hasbihal ettik.Onların sorunları ve problemlerini dinleyerek çözümler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızla buluşma noktasında birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız ziyaretlerin oldukca faydalı geçmektedir. Diğer Köylerimizede Belediyemiz ve Teşkilatımız olarak ziyaretlerimizi devam edecektir.Bizlere yakın ilgi ve alaka gösteren hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum '' dedi.