PERŞEMBE

Sılada 3 Gün

Tarihi : 06-08-2019

HAYDİ MEMLEKETE ...Aşkale Kaymakamlığı ve Aşkale Belediye Başkanlığının ortaklaşa hazırlamış olduğu SILADA 3 GÜN adlı etkinliğin program akışı belli oldu.İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu , Belediye Başkanı Dr Ahmet Yaptırmış ve TRT Türk Halk Müziği Sanatçımız Türkülerin Prensi Yavuz Değirmenci'nin uzun uğraş ve girişimleri neticesinde ilçemizde çok uzun yıllar sonra bir ilk olan Etkinlikte kimler yokki Bir birinden değerli sanatçılar , Yerel ürünlerinlerin sergilendiği Standlar, Piknik programı daha neler neler.Bütün bunlar uzaktan yakından ilçemize teşrif edecek olan siz değerli hemşehrimiz ve ilçede yaşayan bizlerin Birlik ve Beraberliğimizin dahada kuvvetlenmesi adına tertip edildi.Kurban bayramı sonrası 15 , 16 ve 17 Ağustos ta yapılacak olan büyük festivalimize hepiniz davetlisiniz , bu vesile ile Bayramı Bayram tadında yaşıyalım .Etkinliğin gerçekleşmesi için gecesini gündüzüne katan İlçe Kaymakamı , Belediye Başkanımıza ve Yavuz Değirmenci'ye sonsuz teşekkürler ediyoruz.