SALI

Tarihi : 19-10-2018

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Polat, yayımladığı mesajda, “Devletimiz ve kurumları ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören, demokrasinin yerel düzeydeki ilk basamağı olan köklü muhtarlık teşkilatımız, en ücra mahallelerde yaşanan çeşitli sorunların, hizmet taleplerinin ve idareden beklentilerin merkeze iletimi noktasında şüphesiz en etkili mercidir. Günden güne geliştirilen muhtarlık müessesemiz ve çağın gerekleriyle donatılan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmet alma hakları yanında, kamuda yürütmek istedikleri bireysel iş ve işlemlerinde de hatırı sayılır yol göstericilerdir. Sürekli iletişim halinde olduğumuz, görevlerine sadık ve vatansever muhtarlarımızın desteğinin farkındayız ve kendilerine müteşekkiriz. Bu duygu ve düşüncelerle, milleti devlete, devleti millete karşı temsil gibi önemli bir vazife üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, her birini afiyet ve huzur dileklerimle selamlıyorum” dedi.