ÇARŞAMBA

Tarihi : 02-10-2018

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat , 2018-2019 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Polat mesajında, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına başlamasının heyecanını ve coşkusunu yaşadıklarını belirterek, Türkiye'nin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi için kaliteli bir eğitime ihtiyacı olduğunu kaydetti.Aşkale Belediyesi olarak bütün imkanlarını geleceğin teminatı olan çocuklar için seferber ettiklerini dile getiren Polat , şunları kaydetti:"Amacımız ülkemizin geleceğine katkıda bulunabilecek nesiller yetiştirmek. Geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimize sonuna kadar güveniyoruz ve her koşulda onların yanlarındayız. Vatansever gençlerimiz ülkemizin geleceğinin mimarları olduğundan şüphemiz yoktur. Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı unutmamalıyız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır." Bu vesile ile 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı Ülkemize, İlimize ve İlçemize Hayırlı Olsun. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.