CUMARTESİ

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Tarihi : 20-08-2018

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat kurban bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.Başkan POLAT; Kurban Bayramı'nı, bir kez daha kutlayacak olmamızdan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim."Birlik ve beraberlik gibi manevi değerleri özünde barındıran anlamlı günlerimizden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgelemektedir.Büyük bir heyecanla karşılayacağımız Kurban bayramının en anlamlı yanlarından biri de özlediklerimize kavuşmaktır. Bayramlar; paylaşımlarımızı Pekiştiren, düşündüren en güzel değerlerimizdendir. Dargınların barıştığı, insanlarımızın kaynaştığı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı'nın ülkemize, Aşkale’mize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileğiyle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım" ifadelerini kullandı..