PAZARTESİ

Şehitimizi Unutmadık

Tarihi : 27-02-2018

Şehit Piyade Uzman Çavuş Sedat Atalay Sene-i Devriyesinde Mevlid-i Şerif Okutuldu.

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkan'ı Harekatı'nda, El Bab bölgesinde Rus savaş uçağının vurduğu binanın enkazında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan uzman çavuş Sedat Atalay (26), Erzurum'un Aşkale ilçesine bağlı Merdivenli Köyünde seneyi devriyesinde mevlid okutuldu.

Merdiven mahalle camisinde Cuma namazı öncesi okutulan Mevlid-i Şerif programına Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat, Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Polat , Aziziye Sosyal Hizmetler Merkezi Müdür Vekili, Çocuk Evleri Koordinasyon Müdür Vekili, Daire Amirleri, Şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlid programı sonrası mezarı başında dua edilen Şehit Uzman Çavuş Sedat Atalay’ın annesi göz yaşlarına hakim olamadı. Program sonrası Aşkale Belediyesi tarafından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.