ÇARŞAMBA

HAMAM VE FİTNESS SALONLARIMIZIN AÇILIŞINI YAPTIK

Tarihi : 15-09-2017

Aşkale Belediyesi, tarafından yapımı tamamlanan Bay – Bayan Hamam ve Fitness Salonları düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Büyük bir alana konuşlandırılmış sosyal tesiste, Fitness Salonu, hamam, sauna, , buhar banyosu, spa merkezi, fitness salonu ve bulunuyor.
Aşkale’de yapılan kompleksin açılışına, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, AK Parti Aşkale İlçe Başkanı Abdulkerim Polat, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatı ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış sonrası Tesisleri ziyaret eden katılımcılar mükemmeliyle göz dolduran ve Aşkale’ye kazandırılan böylesi donanımlı yatırımda emeği geçenlere teşekkür ettiler.