PAZARTESİ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞENOL POLAT'TAN BAYRAM MESAJI

Tarihi : 31-08-2017

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞENOL POLAT'TAN BAYRAM MESAJI

Kurban Bayramı için bir mesaj yayınlayan Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat , bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanımız Şenol Polat ; “Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir.

Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir.

Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamalıyız.

Saygıdeğer hemşehrilerimle birlikte bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam Alemine, Ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm Müslüman Aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.