PAZARTESİ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Tarihi : 23-04-2017

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat , Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin kuruluşunun 97’ncı yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Polat kutlama mesajında, “Türk milletinin Ulusal Egemenlik Bayramı’nı ve dünya çocuklarına armağanımız olan 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş ve bu önemli gün, Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.
Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın; vatanına, dinine bağlı bireyler olarak kendi başlarına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri hepimizin ortak hedefi olmalıdır.” ifadelerine yer verdi.