CUMA

Aşkale Belediye Başkanı Şenol POLAT, Kutlu Doğum Haftası nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Tarihi : 20-04-2017

Belediye Başkanı Şenol Polat mesajında; “Tüm insanlığa kurtarıcı olarak gönderilen Peygamber Efendimiz bizlere sevgiyi, kardeşliği, insanlara iyilik yapmayı, ahlaklı ve dürüst olmayı, adaletli davranmayı öğütledi.

Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' hadisiyle tüm insanların birbiriyle kardeşçe yardımlaşmanın, 'İki günü birbirine eşit olan zarardadır' hadisiyle de insanlığın huzuru için çalışmanın ve ilerlemenin önemini bizlere hatırlattı.

İnsanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için temel insani değerleri ortaya koyan Yüce Peygamberimizin  doğumu, tüm insanlık için karanlıktan bir kurtuluş ışığı olmuştur” dedi.

Belediye Başkanı Polat ; “Kitabımız Kur'an-ı Kerim, Peygamber Efendimiz aracılığıyla insanlığa indirilmiş ve tebliğ edilmiştir. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.), bütün insanlık için örnektir.  Peygamberimiz, hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamıştır.

Ebedi hayatımızda onun şefaatine mazhar olmamız dileğiyle, Kutlu Doğum Haftasının Aşkale’li hemşehrilerime ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.