SALI

Aşkale Belediyesinden Bahar Temizliği

Tarihi : 06-04-2017

Son yılların yaşanan en yoğun kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarında yapılan yoğun tuzlama ve kumlama çalışmasının çamura dönüşmesi üzerine Aşkale Belediyesi, ana arterler ve ara sokakları tazyikli suyla yıkadı.

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat’ın talimatı üzerine harekete geçen temizlik ekipleri İlçenin İstanbul Caddesi olmak üzere ana arterler ve sokakları tazyikli suyla yıkattı.

Arasöz aracı ve yaklaşık 10 personelle yürütülen cadde yıkama çalışmalarını yerinde inceleyen Aşkale Belediye Başkanı Polat; "Yoğun kar yağışında vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları için yapılan yoğun tuzlama ve kumlama çalışmasının ardından eriyen kar ve kumun caddelerde çamurlaşması üzerine bir temizlik çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın daha temiz ve daha güzel bir ortamda yaşamalarını sağlamak üzere her alanda yoğun çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz, gece gündüz temiz bir Aşkale için çalışıyor. Daha güzel bir Aşkale için bizler çalışmaya söz verdik ifadelerini kullandı.