ÇARŞAMBA

Referandum Çalışmaları Devam Ediyor

Tarihi : 09-03-2017

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat , 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için çalışmalara hız verdi.

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat , Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan ve İlçe yöneticileri ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Esnafları tek tek ziyaret ederek bereketli kazançlar dileyen Başkan Polat , yeni sistemin Türkiye’nin önünü açacağını belirtti. Başkan Polat , yapılacak olan referandumun Cumhuriyet tarihinin en büyük fırsatı olduğunun da altını çizdi.
16 Nisan’daki referandumun parti meselesi olmadığını belirten Başkan Polat, “Bizde her şey vatan içindir. Vatanını sevmeyen adamdan hiç bir şey olmaz. 16 Nisan’daki seçim de parti değil, vatan meselesidir. Mesele vatansa, biz vatan için canımızı, kanımızı her şeyimizi ortaya koyarız. Bu milleti tarih boyunca yok etmeye çalıştılar. Aynı emperyalist güçler 100 sene önce de ülkemizi istila etmek istediler. Dedelerimiz o zaman iman dolu göğüslerini siper etti. Bu günde torunları olarak bizler yine bir bütün olarak Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı duruyoruz. 15 Temmuz akşamı yine denediler, ama yine başaramadılar. Oyunlarını millet bozdu” dedi.