CUMA

8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Tarihi : 08-03-2017

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat ; “Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, her türlü istismarı red eden, kadın ve erkeği beraber gören geleneğin temsilcileriyiz. Cennet annelerin ayakları altındadır buyruğuna inanan bir milletiz, kadını her zaman baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız. Bugün ülkemizde kadınlarımızdan Cumhurbaşkanı, Başbakan, Milletvekili, Belediye Başkanı seçilebilir, yasal olarak bunun önü açıktır. Bu konuda demokrasinin getirdiği kazanımları yaşayan bir ülkeyiz. Toplumumuzda kadın annedir. Kadın, fedakâr ve cefakârdır. Türk kadını sosyal hayatın içerisinde en temel güçlerimizden birisidir. Bu duygular içerisinde kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.