CUMA

Aşkale Belediye Başkan Başkanımız, hasta ziyaretinde bulundu

Tarihi : 01-03-2017

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, hasta ziyaretlerine devam ediyor. Aşkale Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Şenol Polat İlçe Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini de gerçekleştiren Başkan Polat , ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle hastanede tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi. Başkan Polat: “ Sağılık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik hastalıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir” dedi. Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Polat , “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor” dedi.

Hastaneye gelerek kendilerini ziyaret eden Başkan Polat'a nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren hastalar, Belediye Başkanına ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar dilediler.