SALI

Başkan Polat Geleceğin Sporcularını Yetiştirmek İçin Kolları Sıvadı

Tarihi : 06-01-2017

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat , Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan, Belediye Meclis Üyeleri Güller Öztürk, Sinan Boyacı, Kulüp Başkanı Samih Yapıcı ve Kulüp yöneticilerinin katılımıyla 3 Mart Aşkale Belediyespor bünyesindeki 13-15 yaş grubu çocuklara spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, 3 Mart Aşkale Belediyespor bünyesindeki çocukları spora teşvik etmek amacıyla, çocuklara spor malzemesi dağıtımında, "Onların geleceği için spora ve eğitime büyük önem veriyoruz. Futbol okulu adı altında Erzurum'a profesyonel sporcu yetiştirme yolunda var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri de çok mutlu ediyor. Çocukların eğitim hayatları boyunca her türlü derslerinde başarılı olunması gerektiğini düşünerek, Çocukların dersleri kadar spor hayatlarını da düşünmeliyiz. Ancak küçük yaştan itibaren düzenli spor yapan bir çocuk yaşıtlarına oranla daha aktif, sağlıklı ve başarılı olduklarını belirterek sporun çocuklar için hem fiziksel hem sosyal açıdan önemlidir. Çocuk için spor fiziksel gelişimin yanı sıra sosyal açıdan da önemli bir yer tuttuğu belirten Başkan Polat , çocukların spor yoluyla, çevresini tanıdığını, iletişim kurma yeteneğini ve kendine olan güvenini artırdığını ifade etti Aşkale Belediyesi olarak deneyimli hocalarımızla, spor tesislerimizle, profesyonel spor malzemelerimizle çocuklarımıza spor yapma olanağı sunduk. İlçemiz çocuklarını gelecek için hazırlıyor ve bu konuda elimizden gelen tüm olanakları kullanıyoruz." dedi.

3 Mart Aşkale Belediyespor Kulüp Başkanı Samih Yapıcı; Sokak aralarında oynayan çocukları kendi başlarına bırakmayıp onlara emek harcayan onlara değer verip onlara sahip çıkan Belediye Başkanımız Sayın Şenol Polat'a canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Bu insana ilçemizdeki çocuklarımıza verilen değerin bir göstergesidir. Bu tür projelerimiz sporun her dalında artarak devam edecektir. Spor adına her türlü desteklerini bizlerden esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Şenol Polat'a ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum ifadelerini kullandı.

Spor malzemelerini Başkan Polat'ın elinden alan çocuklar Belediye Başkanı Şenol Polat'a teşekkür ettiler.