ÇARŞAMBA

BAŞKAN ŞENOL POLAT'IN MEKKE’NİN FETHİ VE 2017 YILI MESAJI

Tarihi : 31-12-2016

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Mekke’nin fethinin yıl dönümünü kutlayarak miladi 2017 yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Şenol Polat, Mekke’nin fethi ve miladi 2017 yılı için yayımladığı mesajında şunları söyledi: "Mekke’nin Fethi’nin 1387. Yılı mübarek olsun.

Başta İslam dünyası olmak üzere yeryüzünde yaşanan bütün zulümlerin son bulması için Mekke’nin Fethi gibi gönüllerin de fethine ihtiyaç vardır.

2016’ nın Aşkale'de yatırımlarla dolu bir yıl olarak geçtiğini ve 2017 yılında da bu hizmetlerin artarak devam edeceği temennisinde bulunan Başkan Polat: “2016 yılını da yatırım ve hizmetlerle dolu bir yıl olarak geçirdik. Aşkale'nin marka ilçe olması yolunda hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. 2017 yılında da bu başarıları artırarak devam ettirmek ve Aşkale'mize layığı ile hizmet etmek tek hedefimizdir.

Yaşanan menfur hadiselerin ve olumsuzlukların yaşanmadığı, insanların barış ve huzur içinde yaşadığı, küskünlüklerin ve dargınlıkların olmadığı, insanların birbirine yakınlaştığı bir yıl olması temennisiyle başta tüm hemşehrilerimiz, ülkemiz, İslam âlemi ve tüm dünyanın Fetih Gününü ve Yeni Yılını kutlar İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim” dedi.