SALI

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Tarihi : 24-11-2016

Belediye Başkanı Polat'tan Öğretmenler Günü Mesajı

Aşkale Belediye Başkan V. Şenol Polat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Polat , mesajında, çocukların hayatına ışık tutan öğretmenlerin onların hayatında önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Bilgiye, öğrenmeye, eğitime hak ettiği değeri veren bir kültürün evlatları olduğumuzu ifade eden Polat ," Yüce Kitabımız olan Kur'an-ı Kerim'in ilk ayetinin 'oku' emriyle başlaması okumanın, öğrenmenin ve eğitimin önemini gayet açık şekilde anlatmaktadır.
Türk toplumlarında eğitimin önemi kadar eğiten de önemli olmuş ve saygı duyulmuştur

Yeni Türkiye'nin geleceğe güvenle bakmasında öğretmenlerin katkısının büyük olduğunu vurgulayan Polat , "Bu duygu ve düşüncelerle; 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, tüm öğretmenlerimize geleceğimize kattığınız değer için yürekten teşekkür eder 24 Kasım öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum ifadelerini kullandı.