PAZARTESİ

Muhtar Günü Kutlama Mesajı

Tarihi : 19-10-2016

Aşkale Belediye Başkan V. Şenol Polat , 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, muhtarlığın; fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görev olduğunu ifade eden Başkan Polat “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir ve yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eder. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi. Mesajında ayrıca, muhtarların, mahallelerin ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturmakta önemli bir çözüm ortağı olduğunu belirten Başkan Polat “Mahallelerimizin ve köylerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın bu yıl ikinci kez kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.