PAZARTESİ

Belediye Başkanından Hasta Ziyareti

Tarihi : 04-11-2016

Aşkale Belediye Başkan V.Şenol Polat ve Belediye Meclis Üyesi Selim Şen Atatürk Ünv. Araştırma Hastanesini gezerek hastaların durumuyla ilgilendi. Polat , Erzurum Atatürk Ünv. Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Aşkale Belediye Başkan V.Şenol Polat hastane personeliyle de selamlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi. Aşkale Belediye Başkan V. Şenol Polat, “Hastalık da sağlık da bizim içindir, insanın, her günü bir değildir. Gezip gören koşup eğlenen insanlar, yatağa bağlanınca her gün görüp konuştuğu insanları görmek isterler, kendisini ziyaret etmelerini bekler. Hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerimizi sunduk. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.