CUMA

Aşkale Belediye Başkan V.Şenol Polat köyleri ziyaret ederek, yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi.

Tarihi : 27-09-2016

Aşkale  Belediye Başkan V.Şenol Polat  köyleri ziyaret ederek, yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi.

Mesaisinin büyük bir bölümünü halkla geçiren ve İlçe  genelinde eş zamanlı yürütülen çalışmaları  yerinde inceleyerek, halkın derdini dinliyor.

“Kırsalda ya da diğer ifadeyle mahalle statüsüne kavuşan köylerde altyapı seferberliği başlatıldı. Dağ-taş demeden köprü, menfez, istinat duvarı, yol genişletme ve parke taş çalışmaları devam ediyor.

Topalçavuş, Yaylımlı,Taşlıçayır,Taşağıl ve Musatanışman mahallelerimizde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz ifadelerini kullandı.