SALI

KURBAN BAYRAMINIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Tarihi : 09-09-2016

Belediye Başkan V.Şenol Polat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve Aşkale’li  hemşerilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Mesajında, dini bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, kardeşlik ve barış duygularını artırdığını ifade eden Başkan Polat

“Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Hayır, kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Başkan Vekili . Şenol Polat mesajının devamında şunları kaydetti:

"Kurban ibadetinizi sağlıklı bir biçimde yerine getirmeniz için Aşkale Belediye olarak her türlü tedbiri aldık. Bayram sabahına kadar açık olacak kurban pazarını hazırladık ve Belediyemize ait  mezbahanemizde bayram süresi boyunca vatandaşlarımız daha hijyen ve sağlık ortamda kurbanlarını kesmeleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

Hep birlikte idrak edeceğimiz bu bayramın tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu bayramda da tüm mazlum milletler için sizden dua talep ediyorum. Kurbanınızın ve ibadetlerinizin kabulünü yüce Allah'tan niyaz ediyor, aileniz ve sizlerin nice bayramlara ağız tadı ile ulaşmasını diliyorum. Kurban Bayramınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.