CUMA

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Tarihi : 31-08-2016

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Aşkale'de de coşku ile kutlandı. Yapılan kutlama programında protokol Kaymakamlık makamında yapılan tebrikatın ardından kutlamalar çelenk sunumuyla devam etti. Aşkale'lilerin de yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar geçit töreni sonrasında tamamlandı.

Saat 10:00’da Kaymakamlık makamında başlayan kutlama töreni daha sonra Belediye meydanında yapılan çelenk koyma ve Kutlama törenine protokol eksiksiz olarak katıldı. Yapılan kutlama törenine Aşkale Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Jandarma Komutanı M. Deniz Işılar, Aşkale Belediye Başkan Vekili Şenol Polat, Emniyet Müdürü, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Belediye Başkan Vekili Şenol Polat; Bu zaferin elde edilmesinde olduğu kadar, bu zaferin kazanımlarının korunması için verilen mücadelelerde, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, bayrağımızın vatanımızın her köşesinde gururla dalgalanması için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anar, bu uğurda bizleri onurlandıran karaman gazilerimize ve yüce Türk milletine şükranlarımızı sunarız.” İfadelerini kullandı.