SALI

Belediye Başkanımız Hasta Ziyaretinde Bulundu

Tarihi : 19-01-2018

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat Aşkale Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretin de bulundu.

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Başkan Polat , Aşkale Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları da unutmuyor.
Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkanımız Polat , ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.
Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız
Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkanımız Polat ; “Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da geçmiş olsun diliyorum” dedi.