CUMARTESİ

Belediye Başkanımız Şenol Polat Muhtarlar Bir Araya Geldi

Tarihi : 15-12-2017

Aşkale için birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini gerçekleştiren Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat hizmet için muhtarlarla bir araya gelerek istek ve yapılması gerekenleri dinledi.

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat başkanlığında Abdullah Gül Sosyal tesislerinden gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Polat Büyükşehir Belediyesi ve Aşkale Belediyesi Meclis üyeleri, ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantıda Konuşan Belediye Başkanımız Şenol Polat ; Aşkale'nin daha yaşanabilir bir kent olması için halkımızla el ele vererek çalışmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda zaman zaman çeşitli meslek ya da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geliyoruz. Şimdi de birlikte güzel çalışmalara imza attığımız muhtarlarımızla bir aradayız. Sorunlarını ve talepleri dinledik. İnşallah bundan sonra da Aşkale için el birliğiyle güzel çalışmalara imza atacağız. Toplantımıza katılan İlçe Başkanımıza Belediye Meclis Üyelerimize ve tüm Muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Polat ise Teşkilatımızdan muhtarlarımıza kadar biz birlikte büyük bir aileyiz. Muhtarlarımız bizim için çok değerli. Muhtarlarımız mahallerimizin hizmet öncüleri. Birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız. Durmadan yorulmadan da bir ve beraber olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.