CUMARTESİ

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Tarihi : 24-11-2017

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere ilçedeki tüm okullara birer kutlama çiçeği göndererek, öğretmenleri kutlarken, okul ziyaretleriyle de de öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkanımız Şenol Polat , Öğretmenler Günü'nde Hakkı Pınar, Çok Programlı Lise, İMKB Lisesi ve İbrahim Polat İlkokullarını ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle buluştu. Belediye Başkanımız Polat , okul ziyaretlerinde, çocukların eğitimli yetişmesinde ve geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan ve her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlere minnet borçlu olduklarını söyledi. "Her öğretmen, çocuklarımız ve geleceğimiz için bir umut ışığıdır" diyen Polat , eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini kaydederek, " Aşkale Belediyesi olarak eğitim kurumlarımızı sürekli ziyaret ederek istişarede bulunuyor ve okullarımızın eksikleri konusunda katkı sunmaya çalışıyoruz. Toplumun şekillenmesinde çok önemli katkıları olan eli öpülesi öğretmenlerimizi de sadece 24 Kasım'da değil, her gün anmak, anlamak ve iyi dinlemek gerekir. İnsana yapılan her yatırım ve emek bizim için kutsaldır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha iyi eğitimli yetişmesine vesile olan başta Başöğretmen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutluyor, başarı ve huzur dolu yarınlar diliyorum" dedi.
Başkanımız Polat , ziyaret sırasında okul müdürlerine birer kutlama çiçeği takdim ederken, okul müdürleri ve öğretmenler ise Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat’a bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayıp, ziyaretlerine gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.