PAZAR

Başkanımızdan Muhtarlar Günü Mesajı

Tarihi : 23-10-2017

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat , 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş olan Muhtarlık Teşkilatı nedeniyle Muhtarlar Günü’nü kutlayan bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Polat mesajında, “Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır.

Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır. Yerel yönetimlerin temel yardımcılarında olan muhtarlıklarımız bu önemli işlevlerden olsa gerek, yüzyıllardır halen görev yürütüyor. Aşkale Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz.

Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer alıyor. Yine aynı şekilde Aşkale Belediyesi olarak, muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bütün muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir önüm diliyorum” ifadelerine yer verdi.