SALI

Belediye Başkanımız Şenol Polat Esnafla Bir Araya Geldi

Tarihi : 11-10-2017

Aşkale Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis üyemiz Arif Çomaklı pazarı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlarla bir araya gelen ve halkın sorunlarını dinleyen Polat ilçe pazarını gezdi.
İlçe pazarına yaptığı ziyarette pazarda bulunan vatandaş ve esnafa hayırlı alışverişler dileyen Polat , esnaf ve vatandaştan gelen talepleri not aldırarak, isteklerin yerine getirilmesi için talimatlar verdi.
Pazar esnafı ve vatandaşlar Polat’ın ziyaretten dolayı büyük memnun olduklarını ifade ederek, Polat 'a teşekkür ettiler.

Esnaf ve vatandaşla sohbet eden Belediye Başkanımız Şenol Polat , "Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Çalışmalarımız esnafımızın ve vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesidir. Aşkale’yi daha güzel bir ilçe yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.