SALI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Tarihi : 29-08-2017

Başkan Polat'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 95. yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda milletimizdeki vatan sevgisi ve bağımsızlık aşkına vurgu yaparak şunları söyledi:"95 yıl önce 30 Ağustos'ta şanlı ordumuz, yurdumuzu düşmanlardan temizleyerek büyük bir zafere imza atmıştır. Bizler her zaman olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, ecdadımızın emaneti olan Cennet Vatan Ülkemizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, belirlenmiş olan hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz. Büyük taarruz sayesinde, vatan toprakları düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelemiz hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 95'inci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

30 Ağustos'ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgenin ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline gelmiştir.
Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.' Bizler bir oldukça, iri oldukça ve diri oldukça hiçbir güç bizi yıldıramaz. Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum"