CUMARTESİ

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Tarihi : 25-06-2017

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat, Ramazan Bayramı’nın hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerden olduğunu bildirdi.

Başkan Polat , Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak, başta çocuklar olmak üzere herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladığını belirtti.

Mesajında, Ramazan ayının insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, dargınlıkların, kırgınlıkların giderilerek kardeşlik ve barış duygularını artırdığını ifade eden Belediye Başkanımız Şenol Polat, şunları kaydetti; Ramazan Bayramı’nda ise söz konusu birlik ve beraberlikler, kardeşlik duyguları daha fazla kendini göstermektedir. Ramazan Bayramı hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerimizdendir. Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır.

Aşkale Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ağız tadıyla bayram geçirmeleri için hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm birimlerimizde nöbetçi ekipler oluşturduk. Amacımız sizlerin huzurlu bir ortamda bayramı geçirmenizdir.

Bu vesileyle başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum.