CUMARTESİ

Kadir Gecemiz Hayırlara Vesile Olsun

Tarihi : 21-06-2017

Belediye Başkanımız Şenol Polat, Kadir Gecesi Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

Belediye Başkanımız Şenol Polat yayınladığı mesajda, Allah’ın insanlara bahşettiği birçok ilahi hikmeti taşıyan bir lütuf olduğunu ifade ettiği Kadir Gecesi’nin, tüm insanların barış ve huzuruna vesile olmasını diledi.

Aşkale Belediye Başkanımız mesajında, "Yüce Allah'ın insanlara bahşettiği ilahi lütuflardan biri olan Ramazan Ayı'nın sonuna yaklaştığımız şu günlerde, birçok ilahi hikmeti, sırrı ve bereketi insanların zihnine, ruhuna ve çevresine taşıyan Kadir Gecesi'ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu mübarek gecenin, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Mevla’dan diler, bu duygu ve düşüncelerle başta aziz hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi’ni kutlarım" dedi.