SALI

Personelimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldik

Tarihi : 21-06-2017

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Polat , Abdullah Gül sosyal tesislerinde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, ilçeye yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı personelini kutladı.

Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarla yaşadıklarını aktaran Polat , "Sevgili kardeşlerim, hepimizin amacı Aşkale'de yaşayan vatandaşlarımızın rahatı, huzuru ve mutluluğunu sağlamaktır. Sizlerin başarısı, belediyemizin başarısıdır. Buraya gelip sofralarımızı güzelleştirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Birlik beraberlik içerisinde nice güzel günlere kavuşmayı temenni ediyor ve Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum." diye konuştu.

İftar yemeğine Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, işçi ve memurlar katıldı.