ÇARŞAMBA

Kaldırımlar Sarı Beyaza Boyanıyor

Tarihi : 07-06-2017

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe merkezindeki cadde ve sokaklarda kaldırım taşlarını boyama çalışmalarına başladı.

Kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları kalkan ve silinen cadde ve sokaklardaki bordür taşları boyanarak yenileniyor. Sarı ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturuyor.

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat, "Eski canlılığını kaybeden kaldırım ve bordur taşlarımız yeniden Sarı ve beyaz renkle boyanıyor. İlçemize ayrı bir renk katan boyama işleri devam edecek. Kavşak bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla birlikte ilçeye modern, estetik ve güzellik sağlamayı düşünüyoruz. İlçenin pırıl pırıl modern ve bakımlı bir görünümü için çalışmalarımız devam edecek " dedi.