SALI

KİLİTLİ PARKE TAŞ ÇALIŞMASI BAŞLADI

Tarihi : 07-06-2017

Aşkale Belediyesi tarafından ilçemize modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilit parke taşı uygulaması ilçe merkezindeki mahallelerde yeniden başlatıldı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren İlçe Belediye Başkanımız Şenol Polat, “Plan dahilinde gerçekleşen kilitli parke taş döşeme işlemi ilçemizi daha yaşanabilir ve modern bir yer haline getirecektir. 2017 yılında da ilçe merkezindeki eksik kalan ve doğalgaz çalışmalarından etkilenen mahallelerde kilitli parke taş çalışmalarını kaldığı yerden devam ettiriyoruz, İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçemiz merkezinde kilitli parke taş çalışması yapılmayan hiçbir yer kalmayacak. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Gayemiz Aşkale'mizi her alanda modern bir ilçe haline getirmektir ‘’ diye konuştu.