CUMARTESİ

TÜM ANNELERİN ''ANNELER GÜNÜ'' KUTLU OLSUN

Tarihi : 14-05-2017

TÜM ANNELERİN ''ANNELER GÜNÜ'' KUTLU OLSUN

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Polat, sevginin, şefkatin ve merhametin timsali tüm annelerin, Anneler Günü’nü kutladı.

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat mesajında,

“Annelerin kıymetinin en iyi şekilde bilinmesi gerektiğine vurgu yaptı. Polat, “Sevginin, şefkatin, merhametin ve sabrın timsali olan tüm annelerin, Anneler Günü’nü kutluyorum. Anne, en zor zamanlarda, en fedakar insandır. Anne, öğretmendir. Anne, hayatını çocuklarına adayan, yüreğinde sevgi ve sabrı taşıyan dünyanın en kutsal varlığıdır. ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisi şerifi, inancımızın annelere vermiş olduğu değeri ortaya koymaktadır. Karşılıksız tek sevgi, anne sevgisidir. Bu sevgiye layık evlat olabilmek için, annelerimizin kıymetini en iyi şekilde bilmeliyiz. Onlara saygıyı, hürmeti, ilgiyi, yılda bir gün değil, her gün göstermeliyiz. Annemizle geçireceğimiz zamanın sınırlı olduğu bilinci ile üzerimize düşen görevi en güzel şekilde yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.