SALI

BERAT KANDİLİNİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Tarihi : 10-05-2017

Aşkale  Belediye Başkanı Şenol Polat, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Polat, Berat Kandilinin İslam Aleminin, Ülkemizin ve İnsanlığın üzerinde bulunan her türlü olumsuzluklardan beratına vesile olması temennisinde bulundu.
Aşkale Belediye Başkanı Polat , Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında,
 “Gönüllerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hakim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini yaşıyoruz.
Af ve şükür vesilesi olan kandiller, müminler için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden bir tanesidir. Bu gece, birey olarak her türlü olumsuzluklardan arınmak için yüce Mevlamızdan beratımızı isteyelim. Gönüllerimize ilahi bereket ile rahmet bahşeden ve on bir ayın sultanı Ramazan Ayının müjdecisi Berat Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içinde Mübarek Berat Kandili’nizi kutlar, tüm İslam Alemine ve  Aşkale'mize  hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.