CUMARTESİ

MİRAÇ GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Tarihi : 23-04-2017

Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat, Miraç Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Tüm İslam âleminin ve Aşkale'lilerin Miraç Kandilini kutladığını ve hayırlara vesile olmasını söylediği mesajında Aşkale Belediye Başkanımız Şenol Polat, “Milli ve manevi günlerin insanları birbirlerine yaklaştıran ve kaynaştıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır.

Mukaddes geceler zincirinin halkalarından biri olan mübarek Miraç Kandili'ne yeniden kavuşmuş bulunuyoruz.

Miraç Kandili, lütuf ve ikramlarla dolu olan bir gecedir. Böyle geceler birlik ve beraberliği, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye, kendimizi ve yaptıklarımızı bir daha gözden geçirip, tartmamıza vesile olan gecelerdir. Unutmamalıyız ki bazen bir tebessüm bile ibadettir ve insanlara vereceğiniz birçok hediyeden daha değerlidir.

Bu mübarek gecenin feyzi üzerinize rahmeti, bereketi, evinize nuru, ahiretinize sıcaklığı yuvanıza dolsun. Bu güzel duygularla tüm İslam âleminin ve Aşkale'li hemşehrilerimin Miraç Kandili'ni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.