ÇARŞAMBA

Erzurum Harp Malulü Gazileri, Başkan Polat’ı Ziyaret Etti

Tarihi : 04-11-2016

Erzurum Muharip Gaziler Derneği yönetimi, gazilere yakın ilgilerinden dolayı Aşkale Belediye Başkan V.Şenol Polat’a, nezaket ziyaretinde bulundu.

Erzurum  Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Recep Akgül , ve yönetimi Aşkale  Belediye Başkan V. Şenol Polat’ı makamında ziyaret ederek; Erzurum’da ve Aşkale’de  yaşayan gazilere göstermiş oldukları içten ilgilerini ifade ederek teşekkür etti. Muharip Gaziler Derneği adına Başkan Polat’a plaket taktim edildi.

Aşkale  Belediye Başkan V. Şenol Polat  "Gösterilen üstün cesaret ve örnek alınacak vatan sevgisiyle kazanılan gazilik unvanı, milletimizin bağımsız ve hür yaşamasının bir gereği olarak nesilden nesile geçen manevi bir değerdir. Aziz milletimiz, tarihin her döneminde istiklal ve istikbalinin muhafazası için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamış, bağrından çıkardığı şehit ve gazilerle kutlu varlığını bu zamana kadar devam ettirebilmiştir." ifadelerine yer verdi.