SALI

Belediye Başkan'ı Şenol Polat Pazar Esnafını Ziyaret Etti.

Tarihi : 26-09-2016

Aşkale Belediye Başkan V. Şenol Polat Pazar Esnafını Ziyaret Etti Aşkale Belediye Başkan V. Şenol Polat, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnafı sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Polat,İlçe Başkan'ı İfran Kervan ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte alışveriş yapan halkla da sohbet ettiler. Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Polat, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan V.Şenol Polat, Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz dedi. Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Polat sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkan V. Şenol Polat pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler. Pazar tezgahlarını tek tek dolaşan Başkan Polat, alışveriş yaptıktan sonra vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.